Belysning av Parkeringsplasser

Orientering og sikkerhet er de viktigste kriteriene for en godt fungerende parkeringsplass. Belysning av parkeringsplasser med våre LED-løsninger får gjester og ansatte til å føle seg velkomne og trygge. Gi utendørsområdene et løft på nattestid med stilige, dimbare armaturer.

Det skal være enkelt å finne sin egen eller en ledig parkeringsplass, uavhengig av tid på døgnet. Mennesker og biler som beveger seg over parkeringsplassen, skal kunne oppdages i god tid, og man skal føle seg trygg på vei til og fra bilen. Derfor er det viktig at belysningen er jevn, og at den spres over hele parkeringen. En mastearmatur på 4-6 meter, og en optikk som er tilpasset for å belyse store overflater, er et godt valg for å gi godt generelt lys og skape oversikt.

Ved å markere parkeringens innkjøringer, grenser og tilstøtende gangveier, bidrar man til å definere rommet og gjøre videre orientering enklere. I slike tilfeller er det lurt å velge en pullert.

Et av LEDs største fordeler er et lavere energiforbruk, og det er ikke noe annet sted som egner seg bedre for akkurat dette enn parkeringsplasser. Disse områdene trenger god belysning over lange perioder (noen steder 24 timer i døgnet), og med lavest mulige driftskostnader. LED flomlys kan belyse parkeringsplasser med nok lys, og senke energikostnadene med opptil 80%. Samtidig trenger de ikke skiftes like ofte, siden levetiden ligger på over 50.000 timer. Derfor synker vedlikeholdskostnadene, noe som betyr penger spart på alle områder.

Relaterte Produkter

LED flomlys 90wrelatert produkt 60W LED Gatelys

http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article1761002.ece

 

mai 9, 2014