Butikkbelysning 3Fase Strømskinner LED-Skinnelys

Med strømskinner kan du plassere armaturene der du har behov for lys. Du kan enkelt skyve på armaturet når du utvider hyllesystemer. Du kan enkelt henge opp en ekstra spot om du har kjøpt deg et nytt maleri eller en dekorativ gjenstand til butikken som fortjener godt lys.

BelysningsGruppen anbefaler 230V strømskinne

For å skape en butikk som virker innbydende er god belysning viktig. Dette øker trivselen både for kundene men også de ansatte. Vi anbefaler derfor 230V-strømskinner overfor 12V-strømskinner. Ved å velge et 230V system får du tilgang til det mest fleksible systemet siden du ikke trenger transformator. Skinnesystem med transformator begrenses av avstand mellom transformator og lampe, og transformatorens maksimale belastning. Det er samtidig det rimeligste system hvor du kan benytte ferdige lysarmatur med integrert lyskilde eller armaturer med GU10 sokker. Det er også mulig å få pendeladapter for hengende lamper.

Overgangen fra halogen til LED er også en ting å tenke på når du velger skinnesystem. LED-pærer på 230V kommer alltid med de nødvendige komponentene innebygget. Disse gjør om 230V til likestrøm med en spenning og en strømstyrke som er tilpasset selve LED-driveren i lyskilden. Dermed er du garantert at det lyset dimmer og fungerer rent teknisk.

Strømskinne-løsninger

En moderne arbeidsplass krever stor fleksibilitet og tilpasning hvor tradisjonelle el. installasjoner ofte kan bli upraktiske og umoderne. Strømskinnesystemet utmerker seg ved rask montering, stor fleksibilitet og individuelt avgrenset sikkerhet. Systemet erstatter tradisjonelle el. installasjoner hvor strømskinnen har både en-faset og tre-faset ledere slik at samme skinne kan brukes for begge typer uttak samtidig. En-fase gruppen har tre ledere som hver kan prioriteres ved å benytte en fasevelger på uttakene.

Bedre energiutnyttelse med kun 20-30 % effekttap, raskere installasjonstid, enkel montasje og mulighet for å endre elanlegget raskt og sikkert. Det er slik at stømskinner er noe dyrere enn kabler men fordelene med systemet gjør opp for denne forskjellen. Strømskinnen gir store fordeler og besparelser ifm. installasjon og utvidelse av belysningsløsningen. De enkle og intuitive installasjons-metodene halverer nesten installasjonstiden. Armaturene er basert på en «plug and play» løsning hvor man enkelt installerer nye lyskilder og minimerer sjansen for feil. Skinnene kan kobles sammen på gulvet før de skrus enkelt fast i taket. Lystilkoblinger og uttaksbokser kan også monteres på skinnene før disse henges opp. Dette reduserer bl.a. utgiftene til lift- eller stillasleie og gjør installasjonen enklere.

Relaterte produkter

Relatert Sirius Skinnelys 30W Relatert Sirius Skinnelys 2x10W Relatert Sirius Skinnelys 10W

mai 16, 2014