Kirkebelysning LED

LED-Flomlys til Kirke

LED-Flomlys til Kirke

BelysningsGruppen AS leverer kirkebelysning både til kirkerommet, kirkebygg og flombelysning av kirkens fasade. Vi har en egen LED mignonpære med sokkel E14 som er designet for bruk i kirkerommet og lysekronene. Denne kommer både i 110V og i 230V, tilpasset kirkens lysekrone.

Kirkerommet

I kirkerommet er det viktig å beholde den varme lune atmosfæren for å bevare stemningen i kirken. Kirkepæren gir et varmt og lunt lys tilpasset krav fra Den Norske Kirkes mange Kirkelige Fellesforbund, og kirkevergene. Denne pæren kombinerer lang levetid med meget gode egenskaper som lysspredning, fargetemperatur og dimbarhet. Lysspredningen i pæren er i motsetning til andre LED-pærer og glødepærer rettet delvis nedover. Dette gir en bedre belysning av kirkerommet og igjen et bedre leselys for kirkens brukere. Fargetemperaturen er på 2700Kelvin, samme som den originale glødepæren.

Det er også en økonomisk fordel å bytte til LED-belysning i kirkerommet, og man kan forvente en besparelse på 90% av strømforbruket i kirkerommet. Denne besparelsen går ikke ut over belysningsgraden som bevares selv med en mye lavere watt-styrke. LED-Kirkepæren gir også en betydelig administrativ og vedlikeholdsbesparelse da pæren har 3års garanti og en forventet levetid på over 15 år.

Belysningskrav

Oppholdsrom og andre rom hvor personer skal oppholde seg over tid skal ha 200Lux, blending 20 og en Ra indeks på 80 eller mer.

Utvalgte Produkter

Kirkebelysning

Det er viktig å bruke samme produsent på alle LED-lyspærene som skal belyse opp samme rom, dette da forskjellige produsenters produkter vanligvis dimmer forskjellig.

Utvendig Flombelysning

Ved opplysing av utvendige vegger på kirken er det meget viktig at kirkens farge kommer frem og at den ikke bades i et gult lys som får veggene til se mindre rene ut. BelysningsGruppens flomlys har et hvit dagslys som hverken gir et blåaktig eller gulaktig preg på kirkeveggene. Med wattstyrker fra 30W til 120W med forskjellige lysspredninger vil vi enkelt finne frem til en løsning for din Kirke.

BelysningsGruppen eller en partner vil kunne gjennomføre belysnings beregninger for din Kirke på forespørsel.

Utvalgte Produkter

LED flomlys 90w

LED flomlys 90w

FLX HD Flomlys 80W

FLX HD Flomlys 80W

 

http://www.elkotekhandel.no/subdet364.htm

http://www.akb-lighting.no/index.php?option=com_content&view=article&id=73:nyhetsbrev-juli-2014-kirkebelysning&catid=39&Itemid=670

 

mai 5, 2014