Lavtbyggende LED-Downlights IP44

Lansering av nye IP44 Sirius Lavtbyggende LED-Downlights

BelysningsGruppen kan i dag stolt lansere våre nye Sirius lavtbyggende LED-Downlights IP44 for våtrom og utendørs bruk. Vi er sikre på at dette kommer til å bli enda en av årets store LED-suksesser, og vi har allerede fått gode tilbakemeldinger fra våre kunder som har teste ut armaturene.

De Nye modellene er som følger:

Sirius Lavtbyggende LED-downlights er en av markedets mest effektive lavtbyggende LED downlight. Vi bruker de nyeste høyeffektive COB-lysdiodene med forbedret levetid og lysegenskaper. Det som gjør Sirius til markedets ledende LED-Downlight er den høye fargegjengivelsen på 95Ra, kombinert med en god og varm fargetemperatur på 2700K. Armaturen har også en meget god lysspredning på hele 50grader, noe som fordeler lyset over en større flate. Vi holder våre downlights oppdatert slik at du alltid får armaturet med den mest effektive LED-komponente. Dette mener vi er meget viktig for at produktene skal kunne holde følge med den raskt utviklende og forbedrende LED-teknologien. Ved å samarbeide med ledende komponentleverandører som Philips, MeanWell og Samsung holder vi vårt produkt sortiment i verdensklasse.

Lavtbyggende LED-Downlights får plass i 48mm kasser + gips/takplate.

Downlightsene kommer komplett med dimbar driver og koblingsboks for enkel seriekobling. Det er også mulig å få disse med Switch-Dim driver eller 1-10V styring/dimming. Armaturene kommer i hvit, sort, børsta stål eller messing. Ved valg av dimmer kan disse brukes sammen med de mest populære dimmerne på markedet fra ELKO, Micro Matic, Eltaco o.l. Vi har også egne dimmere som vi anbefaler til en rimelig pris. Ved ønske om tilbud ta kontakt med en av våre selgere her.

 

Relaterte Produkter – Lavtbyggende LED-Downlights

Sirius LED Downlight IP44 Lavtbyggende 6w Sirius LED Downlight IP44 Lavtbyggende 10w

http://www.lightup.no/categories/lavtbyggende-led-downlight

http://www.ledonline.no/lavtbyggende-led.html

http://elby.no/Downlights-og-Downlights-Tilbehoer/LED-Downlight-Lavtbyggende

september 12, 2014