LED-Gatebelysning

LED-Gatebelysning fra BelysningsGruppen AS

MED SIN UNIKE DESIGN OG KONSTRUKSJON VIL SLX LED-GATELYSET MOTSTÅ DET RØFFE NORDISKE KLIMAET.  LES VIDERE OM LED-GATEBELYSNING FOR PROFF-MARKEDET.

Det høyteknologiske armaturet leveres med PHILIPS LUXEON Rebel ES Lysdioder og MEANWELL HGL driver, og er en av de mest lyseffektive og kostnadseffektive LED-armaturene med hele 96lm/W. Armaturet har patenterte løsninger for forbedret energiforbruk, lysspredning og levetid.
GATELYSET er et meget solid LED-armatur designet for et røft nordisk klima med temperaturer ned mot -40 ºC Armaturet er designet med IP66 klassifiserte LED-moduler.

ARMATUREN er av solid aluminium som tåler vibrasjon, kulde og røft vær. Med IP66 tåler dette armaturet å bli vasket med en høytrykksspyler. Lysdiodene slås på med en gang, og er helt flimmerfri. Besparelsene ved å velge en LED-armatur går ikke bare på strømbesparelse, men vedlikehold og bytte av lyskilder igjennom hele levetiden som er betydelig lengre en konvensjonelle gatelyspærer. Dette er den ultimate armaturet for LED-Gatebelysning

PATENTERTE AVANSERTE LØSNINGER


Patenterte løsninger LED Driver

Hver diode har en egen linse som er laget for å optimalisere lysutbyttet til PHILIPS LUXEON Rebel ES lysdiodene. Diodene har en effekt på 140 lm/W.

 

 


 LED dioder Philips

Gir bedre utnyttelse av markedsledende PHILIPS LUXEON Rebel ES dioder. Verdensledende MeanWell HGL-strømforsyning sørger for stabilitet, økt levetid og utnyttelse av armaturets strømforbruk.
CE, RoHS, UL, TUV og CB sertifisert.

Les Mer om våre LED-Gatebelysning her:

LED-Gatebelysning

LED-Gatebelysning

Lysspredning

Armaturet kommer med 5 forskjellige linser med forskjellig lysspredning tilpasset sitt bruk. Se i tabellen under hvilken linse som passer til ditt prosjekt. Vi prosjekterer også vei, gate og områdebelysning så ta kontakt for et tilbud på en komplett pakke.

LED-Gatelys

LED-Gatebelysning

Linker:


 http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article1761002.ece

http://www.steinkjer.kommune.no/kommunen-bytter-ut-1500-gatelys-til-hvitt-led-lys.5214290-58206.html

http://www.enova.no/innsikt/historier/energitiltak-i-anlegg/bytter-ut-over-1500-gatelys/655/0/

http://www.lysbladet.no/nye-led-gatelys-lyser-opp-i-asker-kommune.5212385-243912.html

http://www.elmagasinet.no/News/Show/2013.09.11/LED-gatelys_lyser_opp_Asker_kommune

http://www.bygg.no/article/69345

http://www.tu.no/kraft/2013/06/17/her-er-grunnen-til-at-oslo-satte-full-stopp-pa-led-utbyttingen

http://led-lys-lamper.no/led-gatelys-4.html


juni 16, 2014