Smarthus – KNX / LOXONE

Eide Systemintegrering er en smarthus-leverandør med hovedvekt på det åpne systemet KNX og Loxone. Hver for seg er dette gode system, men dersom de integreres blir resultatet et overlegent smarthus.Vi prosjekterer, leverer og programmerer løsninger til privathus og næring.

Da vi er uavhengig fra installatører og produsenter, kan vi fritt velge ut de produktene du treng for ditt prosjekt. Samtidig har vi et samarbeid med flere KNX leverandører i Norge.
– Schneider Electric
– Micromatic
– Function.

Smarthus

Målet er å samkjøre og automatisere prosessene i en bygning. Smarthus er et samlebegrep for mer eller mindre automatiserte og intelligente funksjoner som skal bidra til lavere energiforbruk, bedre komfort, enklere betjening og et høyere sikkerhetsnivå.

Adgangskontroll
Vi kan sette opp et skreddersydd system for din bustad eller ditt næringsbygg. Vi er leverandør for flere system innen adgangskontroll.
– Tidomat
– Loxone
– Noby

Varmestyring
Ønsker du betre utnytting av varmen? Med styresystem for varme kan du spare strøm, og få bedre varme, samt få grafer for temperaturnivå i ditt bygg. Dette kan også kombinerest med energimåling.

Lysstyring
Lysstyring er nok undervurdert. Tenk om lyset kan styre seg selv, du slipper og tenke. Med et smarthus finnes det ingen grenser for hvordan du kan styre lyset.

Multimedia
Med et integrert system kan du få full kontroll på TV og heimekino frå mobilen, dermed vil alle fjernkontroller bli overflødige.

Overvåking
Vil du få e-post eller telefon når det er uvedkommende inne i din bustad?
Dette kan sjølvsagt vi hjelpe med. Du kan òg se tilstanden i stua når du t.d. sitter på stranda i Thailand, eller på ballpuben i England.

BelysningsGruppen og Eide Systemintegrering

Vi har i fellesskap funnet frem til en serie med belysningsløsninger tilpasset smarthus-løsningen fra Eide Systemintegrering. Formålet var å finne produkter som gir gode dimmeegenskaper både i form av stabilitet men også hvor langt ned man får dimmet belysningen.

Kontakt:

Eide Systemintegrering

Trollskogvegen

6900 Florø

Telefon: 900 38 006

E-post: post@systemintegrering.no

 

Les mer om Smarthus her:

http://no.wikipedia.org/wiki/Smarthus

http://byggebolig.no/smarthus

januar 22, 2015